m´n eerste spaanse les - Reisverslag uit Guatemala-stad, Guatemala van Ammara Meijerink - WaarBenJij.nu m´n eerste spaanse les - Reisverslag uit Guatemala-stad, Guatemala van Ammara Meijerink - WaarBenJij.nu

m´n eerste spaanse les

Door: Ammara

Blijf op de hoogte en volg Ammara

22 Mei 2007 | Guatemala, Guatemala-stad

Net m´n eerste spaanse les gehad, en wo m´n hoofd spint een beetje. Echt zoveel informatie, woorden en vragen. Heb dus gelijk veel huiswerk gekregen, poeh weer even wennen naar school gaan.
Ik vind het echt super leuk en wil graag spaans leren. Ben benieuwd of ik het ooit zal leren....

M´n leraar is erg leuk, maar ook een echte fleurt. Ja zo zijn alle mannen hier wel, maar hij is gewoon irritant. Hij verteld me ook steeds hoe gevaarlijk het hier is en dat ik erg moet oppassen.
Hij praat nog veel in Engels of gaat er vanauit dat ik het spaans wel weet, hoop dat daar nog wel verandering in komt.

De school is echt heel mooi en er is een prachtige tuin waar iedereen zit te babelen in het spaans met zijn/haar leraar/lerares.
Ook worden er elke dag activiteiten georganiseerd, dus dat is wel heel leuk.

In de namiddag heb ik een salsa les bijgewoont en dat vond ik ook echt helemaal geweldig, dus ga denk wel wat salsa lessen volgen.

Nu eerst maar eens al die woorden en vragen in m´n hoofd stampen. (weet niet of er nog wat in past...)

• 23 Mei 2007 - 13:20

Sara: