vol spaans hoofd
Door: Ammara
Blijf op de hoogte en volg Ammara
25 Mei 2007 | Guatemala, Guatemala-stad
De dagen vliegen voorbij en ik kan niet geloven dat ik hier alweer bijna een week ben!
M´n hoofd spint nog helemaal van al die spaanse woorden en ik heb het gevoel dat maar weinig blijven hangen.
Zoveel zinnen, woorden, vragen, werkwoorden etc. Het is wel weer even wennen om te moeten leren, haha ja dat krijg je na lange tijd alleen maar reizen (ik weet het...verwend!)
Ik voel me hier al helemaal thuis en kan zelfs goed de weg terug vinden (ja wat een prestatie! whoho) Het is hier gewoon erg gemoedelijk en soms heb je echt niet het gevoel alsof je in een ander land bent, heel raar is dat.
Ik heb al een paar proeflessen salsa gehad en ik vind het echt heerlijk!
Hopelijk kan ik snel de mensen op de dansvloer vergezellen, jeeh die mensen zijn goed! maar ook ik moet het leren, toch?!
Gister zelfs naar de bios geweest, ja ze hebben hier alles! Ik moet zeggen ook erg veel chique restaurants, maar dat krijg je met zoveel toeristen.
De film was in een bar met super relaxte banken en een groot scherm, echt fantastish! Ik viel echter bijna in slaap, was versleten en ben dan ook eerder naar huis gegaan (beetje jammer het einde van de film gemist)
Dit weekend een weekendje naar het strand geplanned. We gaan als het goed is met een hele groep, dus dat wordt echt super!
Heb er echt zin in!
Ik heb al een paar proeflessen salsa gehad en ik vind het echt heerlijk!
Heb er echt zin in!
30 Mei 2007 - 01:40
Jenneke:
Als je gaat dansen; zij zijn zo goed dat het echt vanzelf gaat dus gewoon doen!