Thailand
Door: Ammara
Blijf op de hoogte en volg Ammara
21 December 2006 | Thailand, Bangkok
Net in Yangoon: Myamar (Birma) aangekomen
Het is weer even wennen dat het hier zo armoedig en vies is. Volgens mij zien ze ook maar weinig blanken hier en in technologie lopen ze al helemaal achter.
Ik wilde mijn verslag op de computer zetten, maar het lukt niet helemaal want ze hebben geen usb poort.
Nog even geduld dus en ik zal het ergens anders proberen erop te zetten zodat jullie in ieder geval weten wat ik allemaal uitspook en meemaak
Tot heel snel
dikke kus
van mij
Tot heel snel
dikke kus
van mij
27 December 2006 - 19:23
Sara Van Rooij:
Hoi lieve schat,alles goed met je? Met mij wel. Ik probeer je te mailen, maar de mail komt steeds terug. Ik weet nu niet of je hem hebt gehad? Ik heb hem vandaag gestuurd. Heb je nog een andere mailadres waar ik naartoe kan sturen? Laat het me even weten oke?
Dikke kus Sara -
31 December 2006 - 08:13
Soo Lee:
Wow, Thailand! How was your Christmas? How is Dimitry? Happy new year, Bonne Fete! -
03 Januari 2007 - 09:52
Sara:
Hoi Lieve Schat,
Ik wens jou, je familie en dimitry veel geluk toe in het nieuwe jaar!
Dikke Kus Sara