in Laos
Door: Ammara
Blijf op de hoogte en volg Ammara
17 Februari 2007 | Laos, Vientiane
Hey allemaal
Ik ben net in Laos aangekomen na een mooie busreis van wel 24 uur. Je merkt gelijk dat je in Azie bent en dat dingen er hier anders aan toegaan dan thuis. Je betaald al genoeg geld om zo'n 24 uur in de bus te zitten, maar dan weten ze ook nog eens een gammelbus te regelen en vol te proppen met allemaal boxen die naar de Vietnamese Ambassade in Laos moet. Eerst moesten we al 5 uur op de bus wachten, alsof dat al niet genoeg was, en toen moesten we opgevouwen met alle tassen en dozen op de achterbank zo'n 24 uur gaan zitten. De bus stopte maar 1 keer s'nachts dus als je moest plassen dan had je gewoon pech!
Bij de grens aangekomen wordt je natuurlijk weer eens flink afgelegd en moet je weer geld lappen.
Maar gelukkig na een lange trip goed aangekomen, een beetje stijf en een pijnlijke kont maar we ware in Laos! jeeehhh
Gedropt op het busstation dus vanaf daar moesten we nog regelen hoe we in de stad kwamen. Veel teveel voor de tuktuk betaald kwamen we in de stad.
Bleek dat alle hotels zowat vol waren. Wij een tuktuk geregeld om rond te gaan en alle hotels af te gaan, en dat midden in de nacht. Ik was al bang dat we op straat konden gaan slapen, maar er was nog een plekje in een hotel, maar helaas voor ons was dat even een gat in onze portomonee, dus we moesten weer veel lappen.
Een heerlijk bedje, dat wel! maar dat mag ook wel voor dat geld!
Gister heerlijk gerelaxed: naar een luxe hotel met zwembad. Heerlijk gezwommen en genoten; totdat we de bill kregen van het zwembad, dat was wel even schrikken ja
Verder is het erg heet hier, ook weer even wennen, maar we mogen natuurlijk niet klagen.
Laos is echt prachtig; echt een prachtige natuur!
Een heerlijk bedje, dat wel! maar dat mag ook wel voor dat geld!
Laos is echt prachtig; echt een prachtige natuur!
25 Februari 2007 - 09:56
Ina:
Hoi Ammara
Ik heb geprobeerd een mail te sturen, maar kreeg die terug. Ik heb genoten van je verhalen en wens jullie nog een hele fijne tijd. Groeten aan Dimitri en liefs.
Ook groeten en veel plezier van Sven. -
27 Februari 2007 - 17:18
Sara:
Het is gaaf om iedere keer je belevenissen te lezen en fijn om te mailen. Dikke knuffel van Saar